Ikke-forvarende Bitcoin Cash Client Zapit Demos In-Wallet SLP Dividends Tool

I løpet av den siste uken har Bitcoin Cash-talsmenn diskutert Zapit, den ikke-forsynte BCH- lommeboken som også støtter Simple Ledger Protocol (SLP) -tegn. Zapits team avslørte nylig på Twitter at utviklere har jobbet med et nytt utbytteverktøy innebygd i mobillommeboken.

Zapit er en Bitcoin Up lommebok som ble utgitt i Google Play-butikken for omtrent fem måneder siden. Lommeboken støtter også SLP-tokens, og teamet ønsker å „bygge det beste på og utenfor rampen til kryptokurver fra tradisjonell økonomi.“

Ifølge Google Play-butikken beskrivelse , er klienten fortsatt i beta og er “drevet av en noncustodial escrow.”

I tillegg utnytter Zapit kontokontoprotokollen , som lar lommebokens eier sende bitcoin-kontanter ( BCH ) til andre Zapit-brukere ved ganske enkelt å skrive inn brukernavnet. Zapit registrerer også et nytt kontokontonavn med enten et eksisterende eller et nytt navn.

Utviklerne har også lagt til et henvisningsprogram som belønner brukere med firmaets tilpassede SLP-token ZAPT.

5. september kunngjorde Zapit-teamets Twitter-konto at lommebokens siste oppdatering 0.1.8.6 nå er live.

Videre detaljerte teamet at de jobbet med et nytt utbytteverktøy som fordeler mynter til en rekke individer

„Vi har jobbet med et nytt utbytteverktøy som er innebygd rett i lommeboken, og som kan tilpasses og automatiseres,“ detaljerte Zapit . „Vi koordinerer med noen få token-prosjekter for å demonstrere verktøyet,“ la kunngjøringen til.

Twitter-tråden fortsetter med å vise en demo av det nye verktøyet. „Her er en demonstrasjon av å sende et BCH- utbytte til ZAPT-holdere med tilpassede opsjoner,“ sa teamet . „Den totale tilførselen blir beregnet på nytt basert på det totale tokenet som eies av adressene som vil motta utbyttet i stedet for det totale tilbudet av tokenet.“

I demoen sendte Zapit-utviklerne et lufttrykk av ZAPT til 900 adresser fordelt på 50 transaksjoner. Bitcoin.com tilbyr også et utbytteverktøy på mint.Bitcoin.com og blant de mange tjenestene som tilbys via tools.Bitcoin.com.