Bitcoin Prijsverloop naar $10K heeft de BTC-houders nog niet geschud – Data Shows

On-chain gegevens tonen aan dat Bitcoin’s recente stijging tot $10K handelaren niet onder druk zet om te verkopen, wat betekent dat BTC hoger zou kunnen stijgen.

Bitcoin (BTC) heeft misschien maar $10.000 vastgehouden voor een paar uur, maar volgens de glasnode, een on-chain monitoring bron, is deze maan niet zoals andere in 2020.

Op 26 juli heeft Glassnode verrassende gegevens geüpload over de laatste reis van Bitcoin naar vijf cijfers en gesuggereerd dat de huidige reis boven de $10.000 veel anders zal zijn dan de laatste paar.

Bitcoin hodlers vertragen de verkoop bij $10.000.

Zoals Cointelegraph rapporteerde, verpletterde BTC/USD plotseling de laatste resterende weerstand onder $10.000 op Zondag, die tot hoogten van $10.200 toeneemt.

De opwinding was van korte duur, met het paar dat toen daalde om het $9.900 niveau in de perstijd te omcirkelen.

Bitcoin is in 2020 meerdere malen voorbijgegaan aan $10.000, maar de analyse van Glassnode suggereert dat dit keer verschilt van de rest vanwege de Bitcoin-dagen vernietigde indicator.

Bitcoin Up dagen vernietigd is een maat voor de waarde van elke BTC-transactie, rekening houdend met hoe lang het geleden is dat de betreffende munten voor het laatst bewogen zijn.

Voorheen resulteerden sprongen van meer dan $10.000 in een toename van de metrieke waarde van de vernietigde Bitcoin-dagen, wat suggereert dat langetermijnhouders gebruik maakten van de mogelijkheid om te handelen of te verkopen.

Tot nu toe heeft het optimisme van het weekend de trend echter nog niet herhaald.

In tegenstelling tot de laatste twee keer dat $BTC $10.000 sloeg, hebben we vandaag geen toename gezien van #Bitcoin Days Vernietigd„, vat Glassnode samen.

Weekend crypto winsten verrassing markten

Het voorzichtige optimisme dat Bitcoin bestemd is voor hogere niveaus is de afgelopen maanden nog steeds een thema op zich geworden onder handelaren.

Toen PayPal in juni bijvoorbeeld de geruchten over de acceptatie van crypto’s aanwakkerde, ging het gesprek meteen over het potentieel van Bitcoin om niet alleen $10.000 te verzegelen, maar zelfs $12.000 op de korte termijn.

De fundamenten van het netwerk blijven bemoedigend, terwijl de spurt van zondag een stevig contrast vormt met het compressiepatroon dat Bitcoin in de voorgaande weken vertoonde. Een cyclus van hogere dieptepunten en lagere hoogtepunten had BTC/USD in een vernauwende gang geplaatst die de analisten snel moeten doorbreken.

Altcoins waren op dezelfde manier bullish op de dag, met Ether (ETH) die met $280 in een beweging een stevige weerstand doorbrak die nog meer dan Bitcoin verraste. Op het niveau van de perstijd draaide het om $310.